4C breidt met vestigingen in Nederland haar Europese netwerk uit

Posted On by Stephanie Kroon

Plannen voor teamuitbreiding met 10+ technische en commerciële experts

Amsterdam, 3 juni 2019 - Vandaag heeft 4C, de Salesforce partner met ruime ervaring in het ontwikkelen van klantgerichte bedrijven, verdere Europese uitbreiding aangekondigd door een nieuw kantoor in Eindhoven en plannen om in de nabije toekomst een kantoor in Amsterdam te openen. Het bedrijf zal in de loop van 2019 meer dan tien technische en commerciële medewerkers aannemen om de groei op de Nederlandse markt te ondersteunen.

Het besluit komt voort uit de groeiende vraag naar 4C’s consultants- en implementatie services vanuit Nederland, waar het bedrijf al samenwerkt met een aantal toonaangevende bedrijven in afvalbeheer, recreatie, productie en financiële diensten.

De nieuwe kantoren, die voortkomen uit de investeringen van Salesforce Ventures vorig jaar, zijn de nieuwste in een reeks van Europese openingen, waaronder Manchester, Kopenhagen, Oslo en Lyon. Ze zullen de positie van 4C als de leidende onafhankelijke Salesforce-partner in EMEA versterken.

Frank Salens, Business Unit Manager, Nederland bij 4C: “4C is opgericht in de Benelux, dus we zijn bijzonder verheugd om de opening van onze nieuwe Nederlandse kantoren aan te kondigen, evenals onze aankomende wervingsplannen zodat we onze klanten in heel Nederland nog beter van dienst kunnen zijn”.

Salens voegt hieraan toe: “De nieuwe Nederlandse kantoren zullen ons in een sterkere positie plaatsen om ons klantenbestand te vergroten en ons lokale Salesforce-aanbod voor bestaande klanten te verbeteren.”